top of page

STEUN VOS, KOOP HET VOSKE!

Steun VOS en geniet van een lekker biertje!

Steun VOS en geniet van een lekker biertje!
Opgelet: tijdig bestellen is de boodschap!
Als gevolg van een succesvol initiatief in 2021 besloot VOS Vlaamse Vredesvereniging vzw ook dit jaar over te gaan tot de verspreiding van een eigen bier in heel Vlaanderen.
Een eeuw geleden verkochten de Vlaamse oud-strijders (‘Vossen’ van het IJzerfront) VOS-sigaren, -sigaretten, -margarine en -schoenen om de werking van hun Verbond te financieren. Hierdoor geïnspireerd, creëerde VOS in samenwerking met de Lubbeekse brouwerij - distilleerderij Craywinckelhof het ‘Voske’.
Gedenk onze voorgangers in de Vlaamse strijd en ondersteun de huidige werking van onze vereniging door een of meerdere clipjes van ons ‘Voske’ (een lekkere tripel blond) te bestellen. Een clipje bevat 6 flesjes van 33 cl en kost 15 euro.
Bestellen kan door een mailtje te sturen naar info@vosnet.org of door ons te contacteren via onze Facebookpagina. Gelieve het verschuldigde bedrag op voorhand te storten op het rekeningnummer BE57 4025 5561 0135 en bij de mededeling uw adresgegevens te vermelden.
De bestellers zullen worden aangeschreven om de overdracht van de flesjes te regelen. We bekijken op dit moment de opties m.b.t. ophaalpunten en regionale leveringen.
Het ‘Voske’ is een artisanaal, goudkleurig en ongefilterd bier van hoge gisting met smaakevolutie door hergisting op fles.
Dank aan Lotte Decroix, bierproefster met een eigen Instagrampagina, die bereid was onze promotiecampagne te ondersteunen!

bottom of page